Travrestaurangen (Rökstugan BBQ)
Biljetterna släpps 10 april, kl. 09.00 på travfest.se.
Ligger på övervåningen ovan entréhallen.
Endast förbokade platser via travfest.se.
Förrätt:
Västerbottenstartlett med Obbola sikrom, Varmrökt sikröra, Picklad fänkål & Dill
(Vegetariskt: Västerbottenstartlett med inkokt vitsparris & tångkaviar)
Varmrätt:
Ryggbiff, Rödvinssås, Potatissallad med primörer & dragon
(Vegetariskt: Rökt King oyster & Marinerad BBQ rödbeta)
Efterrätt:
Inkokt Rabarber, Färska jordgubbar, Fläder, Vaniljmousse & Maräng
OBS! Ange specialkost/allergier i god tid.
Frågor rörande maten, meddelande av allergier och bokning av vegetarisk middag hänvisas till info@rokstuganbbq.se alternativt ange i samband med biljettköp.
Rad 1 - 975 kr/person.
Rad 2-4 - 945 kr/person.
Rad 5 (skymd sikt) - 895 kr/person.
I biljettpriset ingår, trerätters middag, entré och travprogram.
Ev. avbokning till info@umaker.travsport.se.
Före 25/4 - 100% åter.
25/4 - 29/4 - 50% åter.
Efter 30/4 - 0% åter.
Restaurangtältet (Bullens Bar & Bistro)
Biljetterna släpps 10 april, kl. 09.00 på travfest.se.
Ligger på drive-in parkeringen.
Endast förbokade platser via travfest.se.
Förrätt: Skagentoast
Varmrätt (på buffé): Schnitzel med örtrostad kulpotatis, bearnaisesås & rödvinssky, Coleslaw, Syrad vitkålssallad
Efterrätt (på buffé): Kladdkaka med vispad grädde
OBS! Ange specialkost/allergier i god tid.
Frågor rörande maten, meddelande av allergier hänvisas till info@bullensbarochbistro.se alternativt ange i samband med biljettköp.
Pris i restaurangtältet - 745 kr/person (tre-rätters middag, entré och travprogram)